Opinie pacjentów praktyki stomatologicznej

Recenzje naszych pacjentów

W 2004 roku pani dr. Katarzyna Maciejewska założyła praktykę stomatologiczną SoftDentis we Wrocławiu. Praktyka stomatologiczna była znana w kraju i za granicą. Przyjmowała licznych pacjentów z Niemiec, Holandii, Anglii, Szwecji i innych krajów Europy Zachodniej, a także pacjentów prywatnych z Polski.

W 2023 roku dr. Katarzyna Maciejewska odeszła na emeryturę. Praktykę stomatologiczną SoftDentis prowadzi obecnie jej  następca, lekarz stomatolog dr. Szkrenta. W praktyce możemy z pacjentami konsultować leczenie po polsku, angielsku, rosyjsku lub ukraińsku.

Zależy nam na Państwa zdrowych zębach i satysfakcji z leczenia. Przywiązujemy największą wagę do jakości naszych zabiegów oraz osobistej opieki i przyjaznej atmosfery w naszym gabinecie stomatologicznym. Jesteśmy dumni z naszych zadowolonych pacjentów. Niektórzy pacjenci napisali swoje opinie na temat leczenia stomatologicznego w naszej praktyce.

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor wszystko mi wyjaśniła. Była bardzo miła i sympatyczna

Adam J.
Wrocław
14.10.2022

Panicznie boję się dentystów, ale dzięki ogromnej empatii i serdeczności Pani Doktor czułam się bezpieczna i zaopiekowana od samego progu gabinetu. Wizyta odbyła się punktualnie i w przyjemnej atmosferze. Fachowa pomoc przyniosła natychmiastową ulgę. Bez wahania umówiłam się na następną wizytę. Polecam z całego serca, przede wszystkim tym, którzy z przerażeniem zwlekają na wizytę u dentysty.

Jolanta W.
Wrocław
11.06.2021

Trafiliśmy do kliniki z polecenia przyjaciół, których cała rodzina leczy swoje zęby.
Naprawdę jesteśmy zaskoczeni profesjonalnym podejściem do każdego z pacjentów, wyposażeniem kliniki i ceną słuszną do wykonanej pracy.
Ilość pacjentów nie tylko z Polski oczekujących w kolejce jak i uśmiech personelu mówi sam o sobie.
Dziękujemy i na pewno będziemy stałymi pacjentami.

Bartek S.
Wroclaw
18.05.2021

Szanowna Pani Doktor, jeszcze raz pragnę Pani, Pani asystentce i technikowi dentystycznemu bardzo podziękować za dobra pracę przy moim uzębieniu. Od kiedy mam nowe ząbki, jestem bez kompleksów, mogę się uśmiechać bez ograniczeń, a co najważniejsze że protezki nie sprawiają mi jak do tej pory żadnych problemów. Oby tak dalej. W przyszłości oczywiście dalej zdam się na Pani porady i profilaktykę. Od mojej kasy chorych otrzymałam zwrot sumy w wysokości 2.949 euro, przez co jestem również mile zaskoczona. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia. Elżbieta D.

Elzbieta D.
Krefeld
21.06.2018

Trafiłam do gabinetu Softdenis z polecenia od koleżanki. Pani Doktor oraz cały personel potraktowali mnie z niezwykłą uwagą, delikatnością oraz zrozumieniem. Pani Doktor szczegółowo wytłumaczyła mi proces diagnostyki i leczenia. Jestem już po drugiej wizycie i czekają mnie kolejne, ale z pewnością tam wrócę, bo zachęca do tego profesjonalizm Lekarki oraz bardzo przyjazna atmosfera jak panuje w gabinecie.

Julia M.
Oleśnica
10.05.2022

Mówiąc krótko, doskonale wyposażony gabinet, bardzo miła lekarka i asystentka, żadnego bólu podczas zabiegu i znakomity rezultat leczenia. Na pewno będę polecał moim bliskim i znajomym

Robert K.
Wrocław
05.02.2020

Polecam na 100% z pełną odpowiedzialnością. Nareszcie spotkałem właściwego lekarza dentystę Panią Katarzynę Maciejewską. Profesjonalizm, super warunki, najnowsze technologie indywidualne podejście na najwyższym poziomie. Pani Doktor jest delikatna, empatyczna, zawsze słucha z uwagą i proponuje różne rozwiązania w zależności od kondycji finansowej. Ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami w tym gabinecie od kilku już lat w pełnym zakresie. To jest świetny zespół z Panią Basią i profesjonalnym protetykiem.

Jerzy
Wroclaw
27.04.2017

Wszystkim zastraszonym przez dentystow z przeszlosci polecam Pania Doktor! Bezbolesnie, w milej atmosferze, z wysoko wykwalifikowanym zespolem wyjdziecie Panstwo z gabinetu z usmiechem na twarzy! P.S. do Pani Doktor dolatuje z Plymouth, bo wiem, ze leczenie oraz znieczulenie nie bedzie bolalo. Polecam!

Piotr
Plymouth
14.09.2009

Przemila i fachowa obsluga. Super szybko i przyjemnie. Naprawde gorąco polecam wszystkim - Polakom Krajowiczom i Eksportowiczom oraz Great dental service for Everybody from all around a world. Hey!

Sebastian
Wrocław
07.08.2008

Szanowna Pani Doktor, chce Pani bardzo podziekowac za leczenie i znakomity jego wynik. Listy Pani bylych pacjentow w pelni odpowiadaja Pani profesjonalnej pracy,a takze Pani bardzo indywidualnego podejscia do pacjenta. Pozdrawiam serdecznie Sylwia S.

Sylwia S.
Niemcy
12.10.2007

Na stronie internetowej naszej praktyki stomatologicznej znajdują się opinie pacjentów. Wpisy te mają na celu umożliwienie internautom wglądu w praktyczne doświadczenia naszych pacjentów. Mogą to być nie tylko doświadczenia z leczenia w naszym gabinecie stomatologiczny, ale także m.in. rekomendacje (lub ostrzeżenia) o hotelach, restauracjach, zabytkach we Wrocławiu, jak tam dojechać itp.
Oprócz własnej opinii, do wpisu należy wpisać tylko imię i nazwisko (lub nick). Dodatkowe informacje, takie jak e-mail i miejsce zamieszkania są mile widziane, ale dobrowolne. Ze względu na ochronę danych Pani/Pana dane osobowe, takie jak imiona i nazwiska, adresy i e-maile, nie będą wyświetlane w publikowanych opiniach pacjentów.
Będzie nam miło, jeśli Pani/Pan również dokona wpisu. Autentyczne opinie mogą być bardzo przydatne dla zainteresowanych internautów odwiedzających naszą witrynę.

 

Zahnklinik in Polen - Patient

Z uwagi na przepisy o ochronie danych osobowych,  pełne nazwiska i adresy pacjentów pozostają nieczytelne.

Rejestracja

Tel. + 48 793 977 500

E-Mail

kontakt@softdentis.com

Notka

Polityka prywatności